Frank Jochems

Beste lezer(es),

Welkom op mijn website.

Mijn naam is Frank Jochems en al meer dan 35 jaar is bouwen en verbouwen mijn passie. Vanaf mijn kindertijd ben ik gefascineerd door alles wat met de bouwwereld te maken heeft. Ik heb nooit getwijfeld over mijn beroepskeuze. Op de lagere school wist ik al dat ik de opleiding tot timmerman zou gaan volgen.

Sinds 1986 ben ik werkzaam in de bouwsector. Eerst als leerling-timmerman, en na diverse opleidingen achtereenvolgend als volslagen timmerman, meewerkend uitvoerder, uitvoerder, hoofduitvoerder en aannemer.
In 2011 ben ik gestart met mijn eigen onderneming: “Frank Jochems Uitvoering en Bouwbegeleiding”.  Mijn bedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouwgarant.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij mij terecht voor het realiseren en het begeleiden van hun bouwprojecten op het gebied van onderhoud, (ver)bouw, renovatie en restauratiewerkzaamheden.
Mijn werkwijze is transparant, zodat u altijd weet waar u aan toe bent en niet wordt geconfronteerd met onaangename verrassingen achteraf.

Het leveren van maatwerk en kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik werk dan ook alleen samen met partijen, welke hebben bewezen dat zij uitsluitend vakwerk leveren.

Heeft u bouwplannen? Of bent u gewoon geïnteresseerd in mijn werkwijze en/of mijn bedrijf? Dan nodig ik u van harte uit om eens rond te kijken op mijn website.
Mocht u daarna nog vragen hebben, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groeten,

Frank Jochems